Zelenarium u gostima

“Konačno sam se riješila vječnog problema – što jesti? Posebno na poslu: sendvič, pizza, salata s majonezom, lignjice s pomfritom, kroasan, krafna, slanac, pa opet sendvič i u krug. Zvuči poznato? Ništa od nabrojanog ne možeš više vidjeti svojim očima, no svejedno naručuješ isto, a sve u nedostatku ideje (i vremena, mislila sam).

Ljudi me pitaju kako sam uspjela promijeniti svoj odnos prema jednoj od najvažnijih ljudskih radnji – prehrani, a ja im odgovaram – jednostavno ti se treba desiti onaj ‘klik’ u glavi, nakon kojeg više ništa nije isto kao prije.”

Ovako počinje priča o Zelenariumu, blogu o kojem ste sigurno čuli ako ga niste do sada i čitali! 08.4. dolazi nam u goste, a vi imate priliku dozvoliti da i vi čujete taj “klik” 😉

O TINI

Tina Uglješić autorica je bloga Zelenarium.com, koji je namijenjen svima koji traže fine, jednostavne i brze recepte koje priprema prema raw food načelima. Tina želi svojim čitateljima približiti zdravu hranu koja nije industrijski obrađena, dati im ideju što jesti i naučiti ih kako to i realizirati u ovom ludom, brzom tempu kojim svi živimo. Važno joj je da hrana bude ukusna i da je izgledom primamljiva, ali i da nije potrebno uložiti veliki napor da ju pripremimo.

Blog je pokrenula jer ne želi vjerovati da nam je zbog prehrambenih navika svima odzvonilo (vječiti optimist:)), već želi širiti ideju o izboru kvalitetnih obroka koji neće od nas zahtijevati da se odselimo na pusti otok kako bismo ih pripremali, nego će nam omogućiti da u naš svakodnevni život uvedemo novine koje ćemo osjetiti ne samo na svom tijelu nego i duboko u sebi.

Zbog toga je odlučila dati otkaz i u potpunosti se posvetiti Zelenariumu i širenju ideje: ‘Jedi, kreći se i njeguj svoj um.’

 

O RADIONICI

Umor, razdražljivost, višak kilograma, problemi s kožom, problemi s probavom, boležljivost, koža bez sjaja, problemi sa snom? Ako ste se prepoznali u nečemu od navedenog, pozivam vas na druženje i radionicu na kojoj ću vam dati jednostavne i učinkovite savjete pomoću kojih ćete uvesti zdrave navike u vaš život.

Nekada je lakše nego što mislite, rezultati su itekako vidljivi, a osjećaj je nezamjenjiv. Na vidjelo će isplivati vaše bolje ja za koje niste ni znali da ga imate. A to će biti tek početak.

Sirova prehrana (ne nužno 100%) vratit će vam osmijeh na lice, bit ćete puni ideja što sve u svom životu želite, a čeka vas i temeljito mentalno pospremanje.

Za sve obroke koje ćemo pripremati na radionici potrebni su samo: voće, povrće, orašasti plodovi i sjemenke. Nećemo koristiti šećer, gluten, brašna od žitarica, jaja, mliječne proizvode.

Ne brinite, nećete ostati gladni.

Što ćemo pripremati:

  1. Proteinski kruh od sjemenki i orašastih plodova
  2. Bezmesna pašteta s povrćem
  3. Špageti od tikvica sa zelenim pestom
  4. Hranjiva salata sa cvjetovima cvjetače
  5. Najčoko torta

 

Cijena: 260 kn po osobi. Vidimo se 🙂