Novosti u ponudi

Uz redovite radionice i tečajeve kuhanja koje KuHarmonija nudi, od sada se za određeni tečaj možete prijaviti i izvan termina održavanja! Novi termin otvorit će se nakon dovoljno prikupljenih prijava 🙂

Tijekom cijele godine održavamo tečajeve za turiste, team-building program, rođendanske proslave i privatne tečajeve za grupe.
Od sada u KuHarmoniji možete doživjeti gotovo filmsko iskustvo romantične večere u dvoje <3 Jedinstveni ambijent stvoren samo za vas, kuhar koji na licu mjesta priprema vašu večeru po izboru u intimnoj i opuštenoj atmosferi, savršen je izbor za stvaranje nezaboravnih uspomena ili obilježavanje vama važnih trenutaka…

Za one koji i sami žele „uprljati ruke“, vašu večeru možete pripremati i sami na privatnoj radionici, te tako dodatno upotpuniti doživaljaj novim znanjima i vještinama!

KuHarmonija pruža i usluge cateringa za manje proslave i druge evente! Naši jelovnici nude vam okus domaće kuhinje poslužen na posteljici od opuštenih i razigranih detalja.

Tražite li nešto drugačije, ležernije i manje „uniformirano“, naš catering savršen je izbor za vas!

Škola zdravog mršavljenja

Od sada osim intenzinog dvomjesečnog programa, moguće je upisati i jednodnevne specijalizirane radionice! Pratite naše objave i ne propustite priliku doznati baš ono što vas zanima 🙂
Više informacija …

Novčanica

Od sada i za poduzetnike! Nakon tečaja upravljanja osobnim financijama, posvetili smo se i problemima koji muče poduzetnike, a posebno početnike i one koji to namjeravaju postati.
Prolazimo s vama put od nastanka ideje, do njene realizacije, ali i sve što vas očekuje u prvih nekoliko godina poslovanja na području menadžmenta, financija, upravljanja ljudskim resursima, adaptacije tržištu, ali i osobnih vještina upravljanja, rasta i razvoja.
Za one kojima ne manjka iskustva ali namjeravaju proširiti svoju djelatnost ili kvalitetnije upravljati postojećim resursima, osim tečaja nudimo i individualno savjetovanje kako bi zaštitili vaše poslovne informacije.
Više informacija …