Zazen, Reiki

Koliko ste puta čuli o lakoći življenja u Japanu? Oni su ludi za tehnologijom, zaljubljeni u anime, jedu sve i svašta… Ali imaju i najnižu stopu kriminala na svijetu, najtočniji prometni sustav, a oni koji su posjetili Japan reći će isto – to je oaza mira i slobode, kako na individualnoj razini, tako i na kolektivnoj. Slobode da se oblačite kao lik iz crtića ako vam to donosi unutarnji mir, slobode da budete 18 sati na poslu ako se tako osjećate ostvareno..

Zazen i Reiki kao tehnike meditacije i energetskog iscjeljivanja, ali puno više kao filozofski pristup i način života, nastali su u Japanu i danas se široko primjenjuju u raznim formama, te su tako prisutni i u školstvu i u korporativnim sustavima i u svakodnevnom životu pojedinca.

Postavlja se logično pitanje – je li moguće uz ove tehnike postići isto i na drugom kraju planete, gdje okruženje i u mikro i u makro smislu funkcionira potpuno drugačije?
Mi smo za vas i u Japanu i ovdje pronašli odgovore, a sada vas pozivamo da spremno zakoračite u promjene i trajno ostavite stres i sve njegove posljedice iza sebe, gradeći život slobodno i punim plućima uz tehnike koje zauvijek ostaju prisutne i funkcionalne u vašem biću, dok god vi to želite 🙂

ZAZEN – meditacija i filozofija za početnike
Subota 15.6.
10:00 – 14:00
Cijena: 630,00

REIKI – level 1 – SHODEN
Subota 15.6. 18:00 – 21:00
Nedjelja 16.6. 10:00 – 13:00
Cijena: 1.250,00 kn

ZAZEN + REIKI
Cijena: 1.530,00 kn
Moguć termin po dogovoru.

Prijave su obavezne na info@kuharmonija.com, 0915819589, a putem navedenih kontakata slobodno nam se obratite za sva pitanja o tehnikama i/ili edukaciji.
Vrijeme održavanja može biti duže ili kraće od navedenog, ovisno o broju prijavljenih.

Predavač:
Silvia Zoretić
certificirani Reiki majstor, Rinzai Zazen praktičar (Japan)